Logo D@9
Dazzling Daisy

Dazzling Daisy

Daisy is een echte dame. Ze straalt elegantie uit en weet als geen ander om u rond haar vinger te winden. Haar zachte stem trekt u mee in het verhaal, om vervolgens met krachtige uithalen uw hart sneller te doen slaan. Geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, vraag dat maar aan Mike...

Roaring Mike

Roaring Mike

Er wordt gezegd dat de ramen van het moederhuis sprongen toen Mike voor het eerst zijn keel opentrok. Geen tien minuten daarna kreeg zijn moeder bijna een hartaanval, want hij zag de vensterbank aan voor zijn eerste podium. Die microbe heeft hem nooit meer losgelaten, en nu mogen wij meegenieten van dit podiumbeest!

Sinister G

Sinister G

Achter het schooljongensgezichtje zit een rasechte gitarist verborgen. Sinister G ademt gewoonweg muziek. Als hij het betere gitaarwerk te berde brengt denkt u vast dat hij zijn ziel aan de duivel verkocht heeft. Sinister G wil ons niet vertellen waar zijn naam vandaan komt, maar wij hoorden dat het iets te maken had met een volle maan, een open plek in het bos, en tien begeerlijke deernes.

Mr. Chesterfield

Mr. Chesterfield

Mr. Chesterfield, voornaam onbekend, heeft de mysterieuze uitstraling van een detective uit een Agatha Christie roman. Wat we wel van hem weten is dat hij niet de viool, maar de basgitaar beheerst als geen ander. Zijn zwoele licks en diepe riffs zetten uw benen vast en zeker in beweging.

Timker Bell

Timker Bell

Als iemand ons zou vertellen dat Timker als kind in een vat muzieknoten gevallen was, we zouden het geloven. Het klavier kent geen geheimen voor deze toetsennimf, en de dikste 80's sounds tovert hij moeiteloos tevoorschijn. Zijn kunsten gaan blijkbaar verder dan het klavier, want hij heeft een vrouw ooit zo kunnen bekoren dat hij nu aan een kant doof is...

Drun K. Shot

Drun K Shot

Het gezin Shot had destijds zoveel gedeukte kookpotten dat sinterklaas toch maar een drumstel langs bracht, en de rest is geschiedenis. Drun K Shot slaagt er in om ritmes te creëren uit alles waar hij op kan slaan, maar kiest op het podium gelukkig toch voor een sexy vintage drum. Een rimshot links, een shuffle rechts, het hoort er allemaal bij. Hij bepaaldt het ritme en de rest volgt (soms). U hopelijk ook.